Nahajate se tukaj

Davčno svetovanje

Davki so verjetno edina stalnica v poslovnem svetu, hkrati pa pomembna kategorija pri poslovnem odločanju. Ker se zavedamo, da morate kot podjetnik oziroma kot podjetje najprej poskrbeti za svojo primarno dejavnost, nam dovolite, da Vam s svojimi izkušnjami in znanji s področja davkov pomagamo, da bodo Vaše poslovne odločitve resnično obrodile sadove "treznega" razmišljanja v prihodnosti.

Naše davčne storitve obsegajo:

  • davčne predračune, ko bi svoje poslovne različice radi ocenili tudi iz davčnega vidika;
  • davčne obračune, kot so obračun davka na dodano vrednost, obračun davka od dohodka pravnih oseb, obračun davka od dohodka iz dejavnosti, obračun osebnih prejemkov, obračun drugih prejemkov fizičnih oseb itd.
  • razna davčna poročila davčnemu organu;
  • preventivne davčne preglede, ko bi radi preverili, ali Vaše podjetje posluje v okviru veljavne davčne in druge povezane zakonodaje;
  • individualno davčno svetovanje, ko bi potrebovali svetovalca, ki bi z vami pretehtal pozitivno in negativno davčno plat poslovnih različic;
  • zastopanje v inšpekcijskih in drugih davčnih postopkih;

Kot naši klienti boste deležni brezplačnega obveščanja o novostih na davčno-računovodskem področju z našim internim časopisom Vencelj INFO in razširjeno vsebino na naših spletnih straneh preko gesla.

Zavedajte se, da ste edinstven subjekt z edinstvenimi potrebami in perspektivo, zato bodo edinstvene tudi naše storitve, ki jih bomo za Vas pripravili pri nas.