Nahajate se tukaj

Brezplačna telekonferenca Bodi sprememba

"Aktivirajte vaše skrite sile za poslovno uspešnost!"

Dr. Špelca Morojna, imenujejo jo tudi Poslovna boginja, že drugo leto zapored organizira brezplačno telekonferenco z naslovom Bodi sprememba.

Z intervjuji top podjetnikov in podjetnic želi pokazati, da so najprej ljudje, potem podjetnice in podjetniki. Kot je zapisala: "Verjamemo, da podjetniki nove dobe ne smemo meriti uspeha samo po dobičku. Svoj uspeh merimo po finančnem obilju IN po tem, koliko smo etični, v integriteti, srečni, zadovoljni, zdravi, koliko živimo svoje poslanstvo in koliko pripevamo k temu, da bo svet boljši."

"Njeni gostje so Tanja Skaza, Femme Fatal 2014, Savina Atai in Ariana Vetrovec, podjetnici, ki sta dokazali, da sta aktivacija ženske energije in poslovnost nujni in združljivi, Smiljan Mori, motivakcijski vizionar in idejni avtor najbolj gledanega slovenskega filma v 2014 - Vloga za Emo, Helena Kodrič Mori, ženska in mama, ki je z lastno izkušnjo dokazala, da je vse mogoče in da ne smeš nikoli izgubiti vere vase, Lenja Faraguna, najbolj srčno zaje*** brusilka marCAREting strategij za poslovne diamante, Petra Škarja, skodrana mlada podjetnica in navduševalka, Aleksander Šinigoj, mednarodno priznan NLP trener in še mnogi drugi!"

Telekonferenca traja že od 26. januarja, intervjuji pa bodo potekali še do 6. februarja 2015. Z brezplačno prijavo na spletno stran http://bodisprememba.com/ si lahko še kakšen teden ogledate pretekle in tudi tekoče intervjuje podjetnikov in podjetnic in si tako daste novega vetra v vaša krila, da dosežete tisto po čemer že dolgo hrepenite.

Prijetno poslušanje.

Ekipa Vencelj Preddvor