Nahajate se tukaj

POVEŽIMO SE in pomagajmo!

Lions klub Kranj in Rotary klub Kranj nadaljujeta svoje delo z roko v roki tudi v bodoče.

V začetku leta smo izgubili dobrega prijatelja, ljubečega očeta in skrbnega moža, ki je v tragični delovni nesreči izgubil življenje, za seboj pa pustil štiri nepreskrbljene otroke in ženo, ki je zaradi velike kmetije ostala gospodinja in skrbi tudi za moževe ostarele starše. Ob izgubi so se znašli v nezavidljivem položaju.

Celoten izkupiček dobrodelne prireditve Povežimo se 2015 bodo namenili tej družini!

Lions Klub Kranj in Rotary klub Kranj bosta tako znova družno organizirali dobrodelno prireditev POVEŽIMO SE 2015, ki bo letos že peto leto in sicer v

PETEK, 17. 4. 2015 ob 19. uri v dvorani Kongresnega centra Brdo.

Ob tej priložnosti vas vabimo, da postanete podpornik dobrodelne prireditve in jim tako pomagate pri zbiranju sredstev. Višina podpore s strani posameznega partnerja je glede na trenutne zmožnosti podjetja ali posameznika. Dovolite, da vas pokličejo in se dogovorite o obliki sodelovanja ter vaše predstavitve na dogodku. Za vsakih 500 EUR vam podarijo eno vstopnico in tudi možnost oglaševanja, kot ga bomo opredelili v pogodbi glede na vrednost sponzorstva oziroma donacije.

„Najboljše in najlepše stvari na svetu ne moremo videti niti se jih dotakniti. Treba jih je čutiti s srcem.“ (Helen Keller)

Za vsa donatorska / sponzorska sredstva, nakazana na TRR Lions kluba Kranj, št. SI56 0700 0000 0709 548 pri Gorenjski banki Kranj sklic 00 1204, se vam v imenu že v naprej iz srca iskreno zahvaljujejo.

Dodatne informacije – organizacijski odbor:

Darja Delavec (GSM: 041 741 155, dadelavec@gmail.com)
Beno Fekonja (GSM: 040 666 466, beno.fekonja@gmail.com )

S skupnimi močmi bomo družini iz okolice Kranja omogočili človeka vrednejše življenje.

Več v priponki.