Nahajate se tukaj

Sedaj možen izstop iz OZS

Člani, ki želijo izstopiti iz zbornice, morajo na OZS (Celovška 71, Ljubljana) po pošti poslati izstopno izjavo, ki mora vsebovati podatke o poslovnem subjektu (naziv firme, ime, priimek), davčno številko, datum in originalen podpis. Izstopna izjava bo začela veljati s prvim dnem naslednjega meseca. Obrazca ni, izstopno izjavo člani napišejo sami. Člani, ki pošljejo izstopno izjavo, morajo vrniti tudi kartico ugodnosti Mozaik podjetnih.

V skladu z obrtnim zakonom velja 3-mesečno obdobje, v katerem člani lahko izstopijo. Kasneje pa bodo izstopi mogoči po preteku enega leta, torej vsako koledarsko leto. 

Članarina je od 1. novembra 2013 nižja.

Članom svetujemo, da se pred izstopom iz zbornice podrobno seznanijo z vsemi ugodnostmi članstva ter s cenami storitev, ki veljajo za nečlane zbornice. S kartico Mozaik podjetnih lahko člani uveljavljajo posebne popuste in ugodnosti naših številnih partnerjev, trenutno jih je že 58.

Vir: Objavljeno na spletni strani Obrtno podjetniške zbornice Slovenije

 

V podjetju Vencelj pa dodajamo: Če stroški članarine presegajo koristi, ki jih imate v zvezi s članstvom, lahko pošljete izstopno izjavo, ki jo najdete v priponki na desni.