Nahajate se tukaj

O nas

Če želite poslovno leteti svobodno kot ptica pod nebom, potrebujete obe krili – dovolite nam, da za eno krilo poskrbimo pri nas.

Nismo najcenejši računovodski servis, saj svoje kliente spoštujemo, cenimo in smo vsak dan hvaležni, da so izbrali za svojega zaupnika prav nas, zato si ne moremo dovoliti, da bi bili kot računovodski servis ceneni. Cenenost bi nas namreč silila v podcenjevanje potreb naših klientov, v nižjo kakovost, to pa je mnogokrat lahko za kliente usodno – saj se z zlomljenim krilom ne da leteti.

Sami smo prehodili pot do uspešnega podjetja, tako, da se zavedamo, koliko truda je potrebno, da se izviješ iz anonimnosti, da te tržišče opazi in preko plačila računov tudi nagradi tvoje prizadevanje in mnoge neprespane noči.

V prelomnih časih je še kako pomembno, da znamo poiskati poti k človeku. Vemo, da vsak, ki stopa v stik z nami, premleva in rešuje svoje težave, ki pa bi bile mnogokrat hitreje rešene, če bi se znali pogovarjati. Morda je včasih potreben samo hiter pogled izza kupa papirjev, kratko vprašanje po mailu ali pa med vrati, pa bi marsikatera težava postala obrobni problem, zato vsakega izmed naših klientov individualno spremljamo glede na njegove težave.

Vencelj Preddvor d.o.o. je bil ustanovljen 1.3.1990, torej poslujemo že več kot dvajset let.

Naše poslanstvo je mikro in malim poslovnim subjektom in fizičnim osebam nuditi strokovno računovodsko-davčno podporo z namenom pridobivanja temeljnih računovodskih informacij in na tem temelječe izvedbe kakovostnega poslovnega svetovanja, potrebnega za njihovo uspešno poslovno odločanje.

Naša vizija je, da s klienti ter lastnim kadrom stkemo in ohranimo trdne medsebojne odnose, ki bodo temeljili na skupnih poslovnih načelih, usmeritvah, idejah, zaupanju in strokovnosti, vse z namenom optimizacije poslovnih procesov, zagotavljanja pravočasnih informacij in nudenja kakovostnega svetovanja, ki bodo poslovnim parterjem predstavljale resnično dodano vrednost poslovanju in njihovim poslovnim odločitvam.